arabtanar logo

Az arabnyelv nem is annyira bonyolult mint hinné.

 Üdvözlőm a Kedves Látogatót!
 Marko Timea arabtanár
Markó Tímea vagyok, arabtanár.

Oktatási módszerem egyénre szabott, változatos, célirányos.
Korábbi honlapom: - itt -

A világ egyik legszebb nyelvét, az arab nyelvet oktatom kezdőtől haladó szintig, valamint magyar nyelv tanítását és korrepetálását vállalom arab anyanyelvűek számára. 

Tapasztalt arab nyelvoktató, gyakorlott fordító és kutató vagyok.

Az ELTE Bölcsészettudományi karának arab szakán diplomáztam,
(felsőfokú arab nyelvvizsgával rendelkezem) tudásomat anyanyelvi környezetben (kilenc esztendőn át) tökéletesítettem Tunéziában a Zeituna Egyetemen és a Manuba Tudományegyetem Bölcsészettudományi karán.

Saját magam által kidolgozott és már több éve sikeresen bevált módszerrel tanítok.

A változatos tananyag mellett híve vagyok a klasszikus módszereknek is, amelyek a magabiztos tudás alapjait teremtik meg. Kommunikáció központú órákat alakítok ki. A mindennapi életből kiragadott élethelyzeteket és szituációk gyakorlásával a diákok könnyen elboldogulhatnak az arab országokban.

Bizonyos haladó szint felett, anyanyelvi tanár bevonásával is támogatom továbbtanulását.

Célom, hogy a tanuló gyorsan és eredményesen sajátítsa el az arab nyelvet.  Az utóbbi 15 év alatt sikerrel tanítottam több száz diákot nemzetközi, magyar és közoktatási intézményeknél (pl.: Keleti Károly Óbudai Egyetem, Budapesti Metropolitan Egyetem, Nemzeti Közszolgálati Egyetem) és különböző nyelviskoláknál valamint nemzetközi intézményeknél , Budapesten illetve online.

Értékelések diákjaimtól (http://www.markmyprofessor.com):

Ertekelesek